Björklöven har blivit ineffektiva då man inte vinner efter att ha haft pucken i 69% i andra perioden

Bottennapp av Björklöven igår. Kunde inte se matchen eftersom vi har främmande men självklart följde vi med Björklöven, MoDo och Timrå. De två lagen från Västernorrland kommer att göra upp vem Björklöven får möta. MoDo tror jag har ett lättare program kvar då Timrå möter Björklöven. Enligt rapporter från matchen var Björklöven mycket ineffektiva. Har man pucken i 69 minuter i andra perioden ska man vinna mot Södertälje. Det ska bara vara så.

Jag vet inte om Timrås målvakt ska ta åt sig äran eller om Björklövens målvakt släppte in billiga mål. Men det kan inte vara så när matchen gick till straffar och då var det inte oväntat för mig att Timrå skulle vinna. Nu är det två förluster i rad om jag är rädd att man tappat formen och är det så att man i fortsättningen vara äger pucken blir de förlust mot Timrå som är nästa match borta och sedan är det Mora hemma i sista matchen. Då blir det troligen spel mot MoDo som idag har bättre målskillnad än Timrå. Orkar man inte höja spelkvaliteten och effektiviteten då blir det en lätt match för MoDo. Senaste tiden tycker jag att spelet varit dåligt men man har trotts detta vunnit men nu har det försvunnit. Oavsett om man vinner eller förlorar så kommer man inte ha en chans mot Leksand eller Oskarshamn. Förlorar man mot MoDo har man även en chans till att få kvala till SHL men det går inte heller som man spelar nu. Synd men ett troligt senario.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.