Ingen blogg om Corona i kväll utan nu tittar vi framåt med Björklöven

Det har varit mycket skrivande från min sida om viruset som härjar mer eller mindre över hela världen. Men jag ska inte skriva mer om Corona idag i alla fall. Jag ska gå över till ett annat av mina stora intressen nämligen idrott och idag blir det ishockey och inte om det straff som ishockey förbundet gav Björklöven när all hockey blev stoppad. Jag går till framtiden för Björklöven och främst de usla reglerna som gör att ett SHL lag kan värva en spelare under kontrakt vilket egentligen är ett brott mot lagen av avtal. Skandal. Björklöven har några spelare kvar under kontrakt men idag blev det klart med en spelare och ingen mindre än Axel Ottosson. Jag är glad att han blir kvar i Björklöven även kommande säsong. Jag trodde att han blivit sämre i Färjestad och Linköping men det var fel. Han skötte sig mer än väl och kom in i Lövens spelstil mycket bra. Det är en riktig förstärkning inför seriestarten när den nu kommer. Välkommen hem Axel för du berikar din hemmaklubb.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.