Travet kör idag V75 som vanligt men helt utan publik. De andra spelen förutom lotto har sjukskrivit sig

Idag har jag ingen ishockey utan idag är höjdarna V75. Dagen har redan börjat med V4 och där är det höga priser för det är 3 och 4 åringar både för hingstar och ston och det har gått två lopp med jättefina hästar. Sedan börjar V75 och när det är som idag finaler så är det mellan de bästa hästarna och det brukar bli favoritbetonad och där har jag inte tänkt till då det är Bernt som gjort vårt bolagssystem och jag har gjort en Harry Boy där jag fick favoriten i guld som spik nämligen Disco Volante med Ulf Olsson som spik och i 6:e nummer 3 som spik där och hästen heter Strong Heartbeat som körs av Jörgen Westholm och både är favoriter.

Disco Volantes lopp går som alla finaler över 2140 och har jag gjort ett system för vårt bolag har jag inte spikat den då vinster över den längre distansen då har inte vinsterna kommit men att gardera loppet är inte så dyrt. Jag tror inte heller jag har spikat Jörgen Westolms häst nr 3. Jag skulle nog valt att köra med en spik och det är i sista loppet Burning Man som körs av Örjan Kilström trots att hästen varit sjuk. Ja det blir spännande att följa travet även idag. Travet kör som vanligt men utan publik och jag tror att spelat har ökat då de flesta andra spelen har tagit sjukskrivet sig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.