Tänk så hemskt att Folkhälsochefen i USA säger att 200000 kan dö av viruset

Hur kommer Donald Trump att klara av smittan i USA. Han har inte heller lätt att få med experterna på sin sida. Han är en äkta kapitalist och då går allt ut enbart på att tjäna pengar. Det gör man inte om folk är sjuka och inte har några pengar på.Nu har Folkhälsochefen sagt att Coronan kan sköra uppemot 200 000 dödsoffer. Tänk att en tjänsteman i landet säger att tvåhundratusen kan dö. . Det skulle bli en dolk i hans kampanj att bli återvald som president. Det är Omni som skrivit en artikel om detta och som jag lägger ut här nedan.

Folkhälsochefen Anthony Fauci tror att coronaviruset kan skörda uppemot 200 000 amerikanska dödsoffer. Det skriver flera medier. I nuläget har USA 125 000 bekräftade fall och över 2 000 dödsfall orsakade av viruset.
Enligt Fauci har Donald Trump gått med på att inte införa karantän i delstaterna New York, New Jersey och Connecticut efter ”väldigt intensiva diskussioner” i Vita huset. Han menar att uppmaningar om att stanna hemma fungerar lika bra, om inte bättre, än direkt tvingande åtgärder – bland annat för människors moral. Slut citat

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.