Lövens lagbygge fortsätter trots SHL men innebandyns ordförande fattar beslut utan att ta hänsyn till det sportsliga. Vem har tillsatt en sådan ordförande

Lövens lagbygge fortsätter. Inte för mig börjar Kenttä att forma laget bakifrån. Jag tror än en gång att jag tror att han är på rätt väg trots att rykten säger att Skellefteå värvat Cooper som har ytterligare ett år kvar på kontraktet med Björklöven vilket inte följer hur lagar fungerar i Sverige där vi har principen att avtal gäller men det skiter Svenska ishockeyförbundet i då man helt styrs av SHL lagen där inga andra medlemmars röster är värdelösa. I alla andra sammanhang skulle man säga att systemet är korrupt.

Åter till framtiden skiter sportschen Per I detta utan försöker forma ett nytt lag trots att Svenska ishockeyförbundet gjort allt de kan för att lägga krokben eftersom han inte kommer från den inte korrupta kretsen dom SHL tillhör där man låter andra betala värvade spelares löner. Han fortsätter trotts skitstövlarnas snaror att bygga upp ett Löven för framtiden med profil på hur ishockey ska spelas nämligen med ett bra försvarsspel som vänder spelet snabbt och har idag gjort klart med en ytterligare riktigt bra back som kan åka skridskor nämligen Karl Johansson som jag själv tycker och tror är en riktigt duktig back som kan utvecklas mycket i ett lag som spelar ishockey. Jag tycker att det var bra att vi får se honom i A3 arena nästa säsong.

Han är ursprungligen från Östersund och därmed en riktig Norrlänning. Nu hoppas jag att det går att komplettera med riktigt bra forwards helst norrlänningar som kan ta gör sig i anfallszon och ta hand om spelet från ett bra försvarssystem där man får in en målskytt som Tore Öqvist och Lars-Gunnar Pettersson bara för att nämna två stycken som varit bra i högsta serien. Jag tycker att Karl Johansson är ett bra förvärv och som säker går en viktig roll i Löven i framtiden.

Jag måste ändå kunna tänka på någon ytterligare idrottsledare i ett förbund och då såg jag på TV när jag och min fru satt och åt och man visade vilka lag i kommuner som drabbats mest och då var Umeå med på listan där föreningar som drabbats hårdast. När jag hörde innebandyns ordförande säga att när seriens inte fick spelas klart och Dalen inte fick spelas klart sa ordförande att man inte tog hänsyn till det sportsliga inför sitt beslut. Då säger jag att en ordförande inte tar hänsyn till sportsliga när man tar beslut bör omedelbart avgå eftersom man tar beslut som inte har med sporten att göra. Men det hörde inte media och det innebär inte varför man vet att ett förbund enligt RF:s stadgar ska värna om sporten. Det var det grövsta en ordförande kan säga om en sport som man är ordförande man är ordförande. Jag tar inte hänsyn till det sportsliga.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.