Donald Trump gör precis som han vill och av någon anledning fungerar inte allt.

Omni har en bra artikel som visar hur Trump beter sig. Gör inte experterna som han vill då tappar de jobbet. Han beter sig som en diktator och en annan intressant fråga är om han nu lyckas klara av viruset något så när vinner han presidentvalet och dessutom kör han nu för fullt när det gäller Corona. Amerikanerna verkar trots allt gilla honom och de tycker om honom för han tar beslut men även där det är på den regionala nivån som är beslutsfattare. Så skriver Omni.

Donald Trumps rådgivare pressar nu den amerikanske presidenten för att han inte ska sätta några specifika datum då landet ska öppna upp igen efter karantänen, rapporterar NBC News. Tidigare har Trump flaggat för att han vill att allt ska återgå till det normala kring påsk.

Enligt flera källor finns det en växande oro för att Trumps vilja att öppna upp mitt i coronakrisen kommer att slå tillbaka mot såväl folket i stort som mot presidentens politiska ambitioner. En källa säger till sajten att Trumps eventuella återval helt hänger på hur han hanterar coronakrisen.
– Det mesta av vad som hänt under de senaste tre åren är nu irrelevant. Det kommer att handla om hur han svarade på det här. Slut citat Omni

En kommentar

  1. Brorson

    Om Trump öppnar upp USA som han har sagt, kommer han säkerligen att förlora presidentvalet i höst. Utvecklingen i USA är långt ifrån under kontroll. Samma gäller tyvärr även Sverige. Det pågår just nu en kuslig kapplöpning mellan Sverige och USA om flest döda i förhållande till folkmängden. För tillfället leder Sverige med ungefär 4 – 3. Detta visar att Löfvén har rätt med sina farhågor om tusentals döda i Sverige. Jag kan här bara uppmana alla sosse-hatare att upphöra med sina märkliga konspirationsteorier om att regeringen vill ha utökade maktbefogenheter i syfte att införa diktatur. Det handlar om att rädda liv. Kanske ditt liv eller dina anhörigas liv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.