Påsken är en riktig V75 helg med spel på V75 torsdag, fredag, lördag och söndag och körs som vanligt

I morgon börjar 4 mycket intressanta travdagar. Intressant för att äntligen finns det något att titta nämligen trav.Travet det går som nästan vanligt och varför nästan är att det är bara de som ska tävla som får vara där. Ingen mat inget spel i några kassaluckor och bara tävlande, hästskötare och inte ens hästägare har tillträde. Jag tycker det funkat mycket bra och det har varit klokt om ishockeyförbundet tänkt på lagen. Här delas det ut priser i form av pengar till de hästar som är placerade. Jag vet att en del som inte ska vara där och blir utkörda. Omsättningen på spel har också ökat.

Så till i morgon där V75 denna gång går på Gävle travbana och det är mycket fina lopp. Själv har jag inte studerat så noga men skulle tro att häst nummer 4 blir favorit i första loppet och dagens spik tror jag är nr 3 i avd 5. Studera nog kan löna sig.

På långfredag är det Färjestad som står för arrangemanget och det har jag studerat ännu mindre men jag ska ge er en trolig vinnare och den kommer i V75 avd 1 och jag tror Jorma Kontio vinner med häst nr 4 Ganga Bae.

På lördag är det min tur att göra V75 i det gäng på 5 st som spelat ihop länge och länge det är många år. V75 går på Dannero travbana som ligger Västernorrland och har fått överta tävlingarna som skulle ha legat i Norge och det tycker jag är bra. Jag har inte på långa vägar bestämt vilken spik vill ha men jag väntar nog till kl femton innan jag lämnar in gör jag vill bland annat veta hur banan ser ut och om det är några strukna hästar. Det som jag tror vinner är nummer 1 Ulvåsen i avd fyra som körs av Per Linderoth. En annan sak som är jätteroligt är att Jan Norberg gör comeback efter sin svåra skada och kör nummer 8 och vinner den blir det högt odds.

Så avslutas påskhelgens V75 på söndag som avgörs på Romme travbana som ligger i Borlänge. Där har jag inte hunnit studera något utan har bara ögnat igenom det lite men jag tror att bästa loppet är avd 6 och där startar en riktig stor stjärna och det är nummer 5 Sorbet som säkert startar i Elitloppet och det finns två stjärnor till nämligen nr 12 Makethmark och nummer Milliandollarhyme men de två senaste har dåliga spår. Jag tycker nog att det är ett av årets bästa lopp.

Ta och spela på V75 och är du nybörjare kan du gå till en spelbutik och där kan du köpa andelar i ett stort system eller så kan du köpa en Harry Boy och då tar datorn ut hästar åt dig. Men Harry har också gett många stora vinster

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.