Redan i november visste USA.s underrättelsetjänst NCMI vad som hände i Wuhan

Nu har det kommit fram vad jag trott tidigare och tagit upp i en blogg tidigare. Det jag tagit upp tidigare är att den omfattande spionverksamheten måste ha funnit för länge sedan att Kina haft ett utbrott av något virus. Nu har det kommit ut att NCMI som är en underrättelse organisation larmade i en rapport i november att en sjukdom spred sig i Wuhan. Det är långt före det kom ut i Kina. Det hade kommit fram det till och med var en omvälvande händelse. Hela den amerikanska ledningen form av Pentagon och vita huset vid flera tillfällen informerats. Nu far han runt och ljuger om att han inte visste något. Trump har fått kritik för att han har agerat för sent. Hur Trump ska ta sig ur detta blir spännande att se och visst vore det hälsosamt att denne notoriska lögnare till president förlorar valet. Det tror jag skulle vara bra om det blev ett presidentbyte, bra för hela världen. Så här skriver Omni om detta.

Den amerikanska medicinska underrättelsetjänsten NCMI larmade i en rapport redan i slutet av november om att en ny sjukdom spred sig i Wuhan i Kina, rapporterar ABC News. Det var över en månad innan Kina bekräftade uppgifterna. I rapporten konstateras att smittan tycks vara ”en omvälvande händelse”.
Såväl försvarshögkvarteret Pentagon som Vita huset ska vid flera tillfällen ha informerats om uppgifterna. President Donald Trump har kritiserats för att ha agerat sent mot smittan och sa så sent som 19 mars att ”ingen kunde ana att en pandemi eller epidemi av den här omfattningen var på gång”. Under tisdagen riktade han också hård kritik mot Världshälsoorganisationen för att inte ha slagit larm i tid.slut citatet

2 kommentarer

  1. Roland Larsson

    Trump verkar vara det bästa som hänt för USA. Förstår inte varför du är så negativ till en man som vill sitt land det bästa.

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Jag tycker inte han gör det bästa för folket han har efter många om och men har tagit bort den lilla del USA hade i en allmän sjukförsäkring

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.