Nu har man efter lång tid hört något om Corona i Ryssland. Det var Putin som varit i farten

Man har nästan inte hört något från Ryssland och viruset Corona. Nu har i alla fall Putin hörts till genom ett TV sänt möte till lokala ryska ledare. Men det har inte kommit fram hur många döda man har däremot har Kina igår fördubblat sina antal död.

Det finns en fråga som aldrig fått ett svar när det gäller antalet döda och man säger alltid att det beror På Corona trots att det är människor som kallas multisjuka. Hur vet man att dödsfallet just beror på viruset och inte något annat. Det har ju dött färre i år under Mars månad än under de fem senaste åren. För att konstatera dödsfall brukar man obducera de som dött och jag har svårt att tro att man hunnit det på ett dygn. Jag vill inte att det som inte beror på virus ska beskyllas för att ha dödar folk. Jag hoppas att någon som läser min blogg kan svara på detta.

Så till artikeln om Ryssland som kommer här och kommer från Omni.
I Ryssland konstaterades 4 070 nya fall av coronaviruset under det senaste dygnet vilket gör att den totala siffran nu har passerat 32 000 fall, skriver AFP. Under ett tv-sänt möte med landets lokala ledare sa president Vladimir Putin att smittan utgör en ”mycket stor risk”, inte bara i den hårdast drabbade Moskvaregionen utan även för landet i övrigt.

Under fredagen meddelade också Moskvas borgmästare Sergej Sobjanin att ett nybyggt nödsjukhus med 500 sängplatser färdigställts. Samtidigt varnade den biträdande borgmästaren Anastasia Rakova att svåra veckor väntar Moskva och hon utryckte också missnöje med att Moskvaborna inte respekterar karantänreglerna. Slut Omni. Jag bara undrar om vi kan lita på Rysslands siffror. Visst har man lämnat kommunismen men inte tycker jag det låter som en demokrati som vi menar med det ordet. Slut citat Omni

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.