Stämmer uppgifterna från Expressen att Hans Wallson blir tränare i Björklöven. 4 år i Skellefteå A-lag 2 guld 2 silver en vinnare.

Stämmer det som stod i dagens Expressen från källan MrMadhawk att man är i slutförhandling med Hans Wallson som ny tränare i Björklöven kan det inte bli bättre. Han har under sin tid som i båset i Skellefteå 2 guld och 2 silver och bättre resultat går det knappast att få. Han började i Skellefteå med juniorerna och avslutade med 4 år i A-laget. Jag blev mest imponerad av den totalhockey som jag det där alla jobbar tillsammans över hela rinken. När det gäller MrMedhawk brukar han nästa alltid ha rätt och jag hoppas att han har det även denna gång. Inte alls förvånad över att Kenttä varken bekräftar men stämmer det att Wallson blir huvudtränare så tror jag att det nog är en av de bättre värvningarna och blir det så är det bara att grattulera Kenttä och alla Umebor som gillar ishockey. Möjligen blir det även lättare att värva de spelare som saknas ännu i truppen. Helt plötsligt steg hoppet trots straffen från förbundet/SHL som låter spelare gå gratis till SHL trots man har ett kontrakt/avtal. Läs min blogg om detta tidigare idag

2 kommentarer

 1. Kenneth Sundberg

  Bara att gratulera Björklöven till värvningen av Wallson.
  Med duon Kenttä och Wallson, det spelarmaterial man har och kommer att värva ser det väl mycket bra ut inför kommande säsong.
  Wallson började träna SAIK:s A – lag i februari 2013 efter att klubben under uppseende former sparkat Anders Forsberg, fick gå över dagen. Var mycket illa skött av klubben, de orsaker man angav till att Forsberg fick gå visade sig senare alls inte stämma.
  Men det är en annan historia, ska bli spännande att se Wallson/Kenttäs lagbygge.
  Ser fram emot säsongsstarten!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.