Idag blåser det kall nordanvind men det är ett fantastisk trav på ÅBY travbana

Idag känns det som om våren tog flera steg tillbaka efter att det varit hyfsat i flera dagar. Nu är det nordvästlig vind som råder och det blåser genom märg och ben. Nu får man hålla sig inne och fundera på hur V75 ska se ut om man ska hitta rätt idag.

I första loppet är Daniel Redens Conrads Rödluva är stor favorit men det finns även fler som kan vinna detta lopp. Rödluvan körs av Örjan Kihlström som vanligt men ska det bli bra utdelning är det nog bra om Rödluvan åker dit. Jag har sett att den som spelar vårt system har garderat Rödluvan.

Både avdelning 2,3 och 7 är svåra lopp och man ska gardera så mycket man har råd med. Sista avdelningen är högsta klassen och där har Disco Volante som vinnit alla sina lopp i år då han vunnit de fyra sista loppen efter att han kört till spets. Ulf Olsson som kör kommer att säkert köra det som går från spår 1. Jag själv gillar både hästen och kusken blir inte förvånad om han vinner och inte heller förvånad om han förlorar. Den är bara kryssad på 14% och just nu är det Milliandollarhyme som är favorit i loppet där 22% har kryssat hästen och kusken Fredrik Larsson som är spelarnas favorit idag. Ett tips från mig är om du ska gardera ta alla hästarna eller så spikar du i loppet.

De tre andra loppen 4,5,6 finns det spikförslag i alla tre loppen. I fjärde avdelningen tror jag bästa alternativet är häst nr 9 som körs av Robert Berg. I avd 5 är det ett par hästar som är bättre än de andra även om det en tid varit många favoriter som förlorat i V75, V86 och V64. I avd nr 5 tror jag att Erik Adelsson går segrande ur striden med häst nr 5 M.S Tripple J. Och i avd nr 6 tror jag det står mellan 2,4.5 och 10 men att Roberg Berg går vinnande ur striden med häst nr 5 som också är ett spikförslg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.