Nu har Trump backat om att injicera handsprit för att bota Coronavirus

Det svänger ibland 180 grader. Det var i torsdags som han sa på sin pressträff handsprit skulle injiceras för att rena lungorna från Corona. Det är klart att det var både dumt och farligt att göra som han sa. Nu har han kanske insett att det var helt fel att agera som han gjorde.

Nu skriver omni följande om presidenten. USA:s president Donald Trump menar att han var sarkastisk när han under torsdagens pressträff föreslog att handsprit och solljus borde användas mot coronaviruset.
– Jag ställde en sarkastisk fråga till reportrarna för att se vad som skulle hända, sa han på fredagen enligt amerikanska medier. Torsdagens uttalande har bland annat fått tillverkare av handsprit att varna för att injicera deras produkter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.