Fransk läkare tror att man kan ha haft Corona viruset i november och december

Det ser nu ut som om vi haft viruset i Europa sedan i mitten av november. Det är en läkare från Frankrike som tror att så kan ha varit fallet då han har flera kollegor som har haft liknande symptom som Corona. Men det går inte att konstatera så här i efterhand. Man har även tittat på röntgenplåtarna men det går inte att göra tester på detta. Det skulle vara intressant om det var så och att det går att belägga. Då blir frågan var det uppstod om det var i Kina eller någon annan stans. Jag hoppas man lyckas bena ut detta även om det är svårt då man inte visste att det fanns något nytt Corona virus.

Så här har Omni skrivit om detta och jag citerar. Redan i mitten av november kan de första fallen av coronaviruset ha funnits i Europa, menar den franske läkaren Michel Schmitt som Ekot har pratat med.

Han säger att många läkare i vintras mötte patienter med ovanliga influensaliknande symptom och frågan om huruvida det var tidiga fall av covid-19 har väckts. Genom att studera röntgenplåtar över patienters lungor har Schmitt kunnat hitta virusfall i Europa i både november och december.

Det går dock inte att vetenskapligt säkerställa att det rör sig om covid-19, eftersom det är för sent för att göra sådana tester.
– Om flera studier visar liknande resultat har vi beviset, säger läkaren Michel Schmitt. Slut citat Omni

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.