Jag är helt säker på att Jimmy Åkesson vet inte ett dugg om att Tegnell gjort fel och inte heller rätt. Det vet ingen

Svensk media har lätt att göra reklam eller marknadsföra Åkesson. Nu har man hakat på en debatt artikel där han tycker Tegnell ska avgå och så spär han på med en massa galla på regeringen. Han har gjort som många andra jämfört dödstalen mellan Sverige och andra länder och det är som att jämföra äpplen och päron eftersom man inte jämför dödstalen på samma sätt. Han är som alla andra främlingsfientliga politiker som Trump, Bolsanaro, och andra extrema högerpartister. Avslutningsvis tror jag inte Åkesson vet om Folkhälsomyndigheten där Tegnell gjort rätt och det vet inte ens alla proffs på området som alla andra tyckare som vill komma ut i media.

2 kommentarer

  1. Björn

    Att Sverige har ett av dom högsta dödstalen pga Covid-19 / capita är svårt att bortse ifrån Lelle.All heder åt politiker som ser sanningen och vågar utmana och inte står med mössan i hand och nickar.

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Men det går inte säga att vilka som har flest döda då man inte redovisar på samma sätt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.