Det ser ut precis som om den varma soliga sommaren är över

Ska vi verkligen tro att sommaren är över. Ser man på SMHI prognosen fram till den 7 juli är det bara idag och på tisdag temperaturen stiger över 20 grader. Däremot gillar jag att det under flera dygn kan komma över 10mm regn. Det börjar redan i morgon. Det är bra att det blir regn för det är kruttorrt ute i markerna och stämmer prognoserna ser det ut att kunna bli i alla fall tre dygn där det kommer mer nederbörd än 10mm. Den prognos jag brukar titta på är den för Brattsbacka. Det är även bra för kallkällan att det kommer regn och samtidigt minskar risken för skogsbränder. Jag har inte emot att det kommer regn men ogillar att temperaturen kryper under 20 grader. Det hopp man har är att prognosen är fel när det gäller antalet grader.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.