Dagens sommarprogram i P1 en riktig höjdare med Hasse Andersson. Tackar så mycket

P1 sommar brukar vi lyssna i regel på. Idag tror jag det var ett av de bättre programmen jag hört när det gäller musiken och det var Hasse Andersson som bär värd. Mellan låtarna var snacket också bra. Det började komma ett behagligt och nyttigt regn och som gav lugn och rå åt musiken. Hasse är ju också gift tror jag, med en som skriver många låtar med både text och musik och hon heter Monica Forsberg. Han har själv gjort många fina låtar med sitt band Kvinna Böske Band och med låten som han var med på Melodifestivalen var Guld och gröna skogar som blev en favoritlåt även bland den yngre generationen. Ni som inte hört programmet kan säker finna det på nätet och hör det i efterhand. Bra Hasse och tack för ett bra program

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.