Smittspridningen av Corona viruset i USA ökar lavinartat och det skyller Trump på Kina

Nu är det full spridning av Coronaviruset i USA. Anthony Fauci som är deras smittskyddsexpert varnar för smittspridningen som han anser är utom all kontroll. Han till och med tror att smittan kan dubbleras och han säger att det här kan bli riktigt allvarligt. Johns Hopkins-universitetet säger att över 2,6 miljoner människor har smittats
av coronaviruset i USA. Anthony Fauci varnar för att smittspridningen är utom kontroll och antalet smittade
kan dubbleras. -Det här kan bli väldigt allvarligt, säger han. Han verkar vara en av få som ser hur allvarligt läget är i USA och är nog en av få som törs säga något. Nu ökar smittan med 40000 per dag men att ökningen kan bli så stor som 100000 per dag. Men det framkommer ingenstans vad man gör för att hindra smittspridningen som inte Trump kan stoppa genom att twittra.

Däremot skyller han på Kina och det är de som rår för att pandemin ökar så kraftigt. Att han en president som skyller allt på andra är inte mycket att ha för det amerikanska folket. Hur kan han tror att han kan lura det amerikanska folket genom att skylla Kina. Däremot tar han twitter till hjälp genom att sprida sina lögner och så här skrev han där ”När jag ser hur pandemin sprider sitt fula ansikte över världen, däribland den enorma skada som den åsamkar USA, blir jag allt argare på Kina,” mig skulle det inte förvåna om han kommer med strafftullar eller tar till militära medel som en del i valkampanjen.

Nu tar USA till andra medel för att straffa andra och har köpt upp allt lager av medicin av antivirala läkemedlet remdesivir, som visats ha effekt i behandlingen av covid-19, rapporterar The Guardian. Lagren blir tömda i tre månader på grund av detta. ”De har skaffat sig tillgång till den största delen av läkemedelsutbudet (av remdesivir), så det finns ingenting kvar för Europa, säger Andrew Hill, gästforskare vid Liverpool University, till The Guardian.
Det här säger egentligen allt om USA men det är väl bara att kontra med att om man hittar ett vaccin så får alla andra länder gå före. Han kan inte få göra som han vill men läkemedlet måste väl gå att även få andra att tillfälligt tillverka. Så länge Trump är president borde EU stoppa de samarbeten man har med USA för någon djäkla ordning måste man kräva även av USA

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.