Igår var jag och tog ett sista farväl av Boo Sandström en riktig Lövare

Det blev sent med bloggen idag och inte för att jag inte har någon att skriva om men valet om vad som jag skulle skriva om. Till slut blir det en begravning av Boo ”Puta” Sandström som begravningen hölls i Heliga Korsets kapell uppe på Sandbacka. Det blir lite eller mycket konstigt i samband med dessa Corona tider.

Jag tycker det blev en fin begravning om man kan säga så för en begravning är aldrig trevlig då man ska ta ett sista farväl. Vi var några stycken som kände Puta väl och där många kan berätta hur många minnen som helst som har med Puta att göra. Vi var ett 20 tal stycken förutom hans barn och barnbarn som var på plats och som sagt begravningen var säkert som Boo skulle gillat. På kistan låg självklart Björklövens fana för det har nog knappast funnit större fans än Boo.

Björklövens lagkapten Fredrik Andersson skickade en hälsning via nätet som vi fick se och det var hyllningen till Björklöven som han spelade och sjöng. John Slettvol som Boo gillade även som tränare var och med och framförde en sista hälsning och gjorde en bra beskrivning av Boo som person och med humor. Då kunde inte jag låta bli att nämna ett skämt från Boo som jag råkade ut för på Kata Beach i Thailand. När vi kom ned på stranden en dag så var hela stranden full av Aftonbladets löpsedlar och på dessa stod det. Bygg inga höghus på ön Lennart. Så var Boos sätt att få folk glada.

Vi är många som känt Boo länge och jag mötte honom första gången på uterinken på Gamlia jag tror det var 1963 och sedan har vi stöttat Löven och haft både nöje och glädje av Björklöven. Tyvärr fick inte Boo vara med när Löven gick upp i SHL igen även om det varit ett förbund med lite ansvar i så har man fått kvala har man gått upp. Jag och Bosse pratade om detta bara några dagar före hans kropp inte orkade längre. Jag kommer i alla fall att har Boo Sandström i ljust minne så länge jag lever

4 kommentarer

  1. Bingomicke

    Fina ord av dig om Bosse en stor Lövare som levde långt borta länge.

    Jag vill även önska dig o frun!! en trevlig sommar

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Jag och Bosse lärde känna varandra före det blev en ishall 1962 eller 1963

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.