Tänker IKSU göra sig av med ett av Sveriges bästa varumärken nämligen damlaget i innebandy

IKSU ratar sitt bästa varumärke. IKSU innebandy är det klart att jag menar. Det har under ganska lång tid varit ett av Sveriges och Europas bästa lag men nu tänker man lägga ned verksamheten. För mig är det helt obegripligt att man hanterar tjejerna på detta sått. Visst har jag förstått att de har som alla andra fått problem med ekonomin på sportanläggningen men det finns väl också andra sätt att minska kostnaderna i koncernen. Det kan väl inte ha kommit så akut utan måste vara lägre tiders försyndelser. Har inte huvudstyrelsen och ledningen haft koll på verksamheten och dess kostnader och intäkter är för mig obegripligt.

Någon som varit bättre på att marknadsföra namnet IKSU än damlaget i innebandy kan inte ha funnits. Jag tycker det är mycket illa för visst håller man även på med andra idrotter. Nu hoppas jag att Thorengruppen kan träda in i IKSU,s ställe och då även kan knyta åt sig i stort sett hela laget så Umeå även i fortsättningen kan vara innebandyns huvudstad i Sverige. Det skulle även vara intressant att få veta om det beror på att de förbyggt sig på anläggningen och att den helt enkelt är för stor när det blossat upp många gym i alla stadsdelar och att de har anläggningar som är attraktivare för de som vill gå på gym i Umeå

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.