Moderaterna inget parti för de som vill ha en bra välfärd

Jag undrar vart moderaterna är på väg. Jag följer med debatten om politiken varenda dag. Det ska vara mer poliser, mer pengar till försvaret och sänkta skatter och sänkta arbetsgivareavgifter. Jag vet inte hur länge sedan de har haft en vilja att förbättra förhållanden vid arbetslöshet, sjukdom och andra välfärdsfrågor. Jag tror inte jag minns fel.

Nu tror jag att det behövs mer pengar för välfärden, äldreomsorgen, sjukvården och sist men inte minst pengar till pensionerna. Det finns ingen grupp som ökat så mycket och det är vad man kallar fattigpensionärerna. Jag tror inte jag varken blivit döv eller har haft svårt att läsa men jag har inte hört att högern ursäkta moderaterna har prioriterat välfärden. Det går inte om man vill sänka skatterna. Dessutom ska de lån man upptagit på grund av pandemin betalas och det finns ingen annan än skattebetalarna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.