Nu har Löven en 30 årig Kanadensera som ny målvakt och jag tror det blir bra.

Så har Björklöven klart med en ny målvakt inför kommande säsongen. Den som kommer hit till Umeå 30-årige kanadensiske målvakten Kevin Poulin. Vill du läsa mer om meriterna finns en app som heter Elitprospekts och där står mycket av vad man vill veta. Han verkar i alla fall vara väl meriterad och spelat i Canada under ett os tror jag det var. Jag är inte allas bekymrad över valet av målvakt för spelar man lika bra försvarsspel som förra säsongen då går det hur bra som helst oavsett vilken målvakt vi har och även Mattias som var andre målvakt förra säsongen var bra. Däremot har jag ingen aning om varför han inte är kvar. Nu blir det ett nytt kvalsystem inom de allsvenska lagen och den som vinner då har en plats i SHL. Nu är frågan bara när får vi se Löven live

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.