USA ingen rättsstat då Trump kan benåda sin vän Roger Stone före han ska börja avtjäna sitt straff

USA är ingen rättsstat längre. Trump upphäver straffet för sina vänner. Nu är det hans gamle vän Roger Stone som får straffet upphävt före han ska börja avtjäna det. Han var dömd för att han har ljugit för kongressen, påverkat och förhindrat rättvisan. Från Vita huset säger man att Roger Stone redan lidit mycket. ”Han behandlades väldigt orättvist, som många andra i det här fallet. Roger Stone är nu en fri man.”. Hur kan presidenten säga att han behandlas orättvist och att även många andra och skulle tro att det gäller Trump själv som HD sagt att han ska lämna ut sina deklarationer. Jag tycker ärligt talat att detta visar för det första att Trump är totalt olämplig som president när han han benådar vänner och före han ska börja avtjäna sitt straff. För mig är det inte otänkbart att det han dömts för har han dessutom gjort för presidenten. USA är ingen demokrati och ingen rättsstat när en president har rätt att agera över ett domstolsbesök som Trump gjort angående sin vän Roger Stone.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.