Alla som redovisats som döda av Covid-19 har dött av annan orsak visas vid obduktioner i Lund

Jag tillhör de som hela tiden intel litat på statistiken hur många som dött av Corona. Så fort att någon som dött och är smittad av Corona har läkarna sagt att man dött av Corona De personer som bor på vård och omsorgsboende eller särskilt boende är personer som är mycket dåliga och multisjuka. För att få en plats på ett sånt boende kan de överhuvudtaget inte klara sig med enbart hemtjänst utan behöver hjälp dygnet runt i olika stor omfattning.

Båda mina föräldrar har dött på Tegs sjukhem, för många år sedan som varit ett sånt boende som många nu felaktigt kallat äldreboende. När man får en plats på typen särskilt boende är inte livslängden speciellt många månader. Jag tror ingen kommer någonsin att komma från ett särskilt boende levande. Därför har jag inte trott på statistiken om att det är Corona som gjort att alla har dött av den. Nu i går kväll blev jag styrkt i min tro när jag läste en artikel i omni som bevisar att jag har haft rätt och det är obduktioner som visat detta.

Så här lyder artikeln i Omni. Många svenskar dör av något annat än vad den behandlande läkaren skriver i intyget. Det visar en sammanställning av 200 obduktioner som patologer i Lund jämfört med Socialstyrelsens statistik, rapporterar Sydsvenskan.
Resultatet visar enligt professor och överläkare Elisabet Englund vikten av att obducera i större utsträckning än i dag – inte minst med tanke på coronautbrottet.
– Vi vet att många som avlider med diagnosen covid-19 inte dör av infektionen utan av något annat. Då behövs att vi tar reda på vad de dog av och redovisa det, säger hon. Slut citat Omni

Jag tycker det här visar klart och tydligt att man säger att de dött av Covid-19 men så visar det att när man obducerat personerna har de dött av något helt annat. Den här felrapporteringen gör att vi inte bland annat inte får resa till Finland och Norge och de får inte resa hit

2 kommentarer

  1. Kenth

    Nu har det börjat heta ”med” i rapporteringar i media…undra just hur måga % som har felaktigt har rapporterats ”av” i statistiken? ,Det dör ju folk varje år ändå utan en pandemi.

  2. Elmer Helletun

    Helt rätt! Att folk dör är helt naturligt och det ska vi alla göra. Nu under Covid 19 pandemin så har vi en övderdödlighet.
    De allra flesta dör av sina multisjukdommar och absolut inte av Covid 19 smitta. Samband kan naturligtvis finnas men då med att Covid 19 som tillstötande i sjukdomsbilden.
    Rätt ska vara rätt. Och statistiken bör och måste uppdateras.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.