Dessa experter om Corona och sitter alltid i Tv men vad har de gjort för att inte smittan ska spridas där de jobbar

Det kommer fram statistik om nästan allting när det gäller Corona. Däremot är till och med dessa experter som inte gör annat än sitter i TV och kritiserar Folkhälsomyndigheten. Att media orkar ta dit dem för jag tror inte de vet ett enda dugg mer än de experter som finns på Folkhälsomyndigheten. Det här är ju nytt och ingen har erfarenhet och i synnerhet vet inte de granskande journalisterna något om detta. Nu straffas ju landet för det som hänt i Region Stockholm och dess kommuner.

Där man har så många experter har inte kunnat se till så att personalen på sjukhus och särskilda boenden har varit friska. Det kan vara så illa att det är personalen som fört in smittan där de äldre haft sina boenden. Jag tycker det håller på bli en besserwisser klubb bland en del av proffsen och de jobbar ju i olika regioner och har inte kunnat vidta åtgärder för anställda så att de inte blivit smittade. Sedan tog jag upp i min blogg i går att läkarna törs säga att alla som haft Corona dött av just den virusen. Det visade sig i Lund där man obducerat 200 personer som läkaren konstaterat Covid-19 så dog personerna av andra underliggande sjukdomar. Är man på de boenden som haft folk som dött har man kommit dit för att man är för dåliga för enbart hemtjänst. Det har aldrig de här experterna som mest pratar med TV och springer mellan olika TV kanaler nämnt ett enda ord om eller ens ifrågasatt om dödssiffrorna beror på viruset.

Så här skriver Omni om hur mycket personal som smittats av Corona
”Över 10 300 personer som arbetar inom vård och omsorg i Sverige hade fram till mitten av maj testat positivt för covid-19. Det visar siffror som Folkhälsomyndigheten sammanställt åt TT. Några siffror för hur många som dött inom yrket finns ännu inte även om kollegor vittnar om flera fall.

– Jag känner till två läkare i Stockholm som har dött, där sannolikheten att de har blivit sjuka på jobbet är väldigt stor. Flera läkare har också legat inlagda för intensivvård, säger Johan Styrud, ordförande för Läkarföreningen i Stockholm och överläkare vid Danderyds sjukhus.

I början utgjorde vårdpersonal en stor del av de som testades. Efter vecka 20 ökade provtagningen av allmänheten via primärvården och liknande, vilket gör det svårt att urskilja personalen inom vård och omsorg i statistiken.slut citat Omni

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.