Satsa pengar på att Zach Palmqvist spelar i Björklöven och styrelsen bör fixa så Kenttä har ett 10års kontrakt

Björklöven jobbar vidare med både förstärkningar och pengar till dessa. Jag själv har nyss varit inne och satsat 1000kr och det skäms jag inte alls för och jag är inte ensam heller. Såg och minns jag rätt är summan just före min insättning 485 200 kr. Det är 7-8 dagar kvar och om vi hjälps åt kommer vi säkert att komma upp till de 600000 som Kenttä behöver för att ha honom i truppen. Jag tror också med den trupp Kenttä har så håller jag med honom att det är ett bättre lag i år. Sedan tycker jag att man ska knyta upp Kenttä i 10 år för då kommer vi gå uppleva än en gång ett slutspel.

Det är ju ett lag som går direkt upp till SHL efter kvalspel inom allsvenskan. Visst ger ett kvalspel pengar till lagen men vi vet ännu inte hur det blir med publik. Coronan får inte ta död på ishockeyn i Allsvenskan om man inte får ta in publik men staten borde ersätta om de sätter stopp för spelet och ska ersätta Björklöven AB för förlorade intäkter som man gör med andra bolag. Ishockey är en näringsgren och jag kommer inte ihåg exakt hur mycket bolaget har i kostnader. SHL har väl runt 40ggr mer i TV intäkter än ett allsvensk lag och utan allsvenska stannar hockeyn av.

Privatpersoner och Bolag gå in och sätt in pengar på deras swish konto som har 1234275913 och skriv spelaren namn det räcker. Hoppas ni annars har en trevlig helg

En kommentar

  1. Sune Lindgren

    Hej alla Björklövare i förskingringen, gör som jag och pyttsa in pengar så att målet blir nått.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.