Det har spridits coronasmitta hos en norsk överläkare på en fest som hans barn hade.

Ja det händer saker även i Norge när det gäller Corona. Det har spridits smitta på en fest som skedde hos en överläkare som har huvudansvaret för smittskyddet i en stor Norsk kommun. Det har gått att läsa i Dagens näringsliv. Han ska vara förälder till festarrangören men han hade inte deltagit i själva festen. Det var en fest där 40 talet ungdomar deltog. I Norge har man också rekommendationer om att det får inte vara mer än 20 personer på privata fester. Överläkaren har svarat Dagens industri i ett sms och sagt. ”Jag kan inte uttala mig om enskilda fall av hänsyn till den enskilda integriteten, men vill understryka att det är viktigt att ungdomar som varit på fest den senaste veckan testar sig för corona” Så det kan bli att inte ens barn har respekt för vad som man säger om privata fester och att när man inte vill svara hänvisar man till den personliga integriteten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.