Är man rädd för smittspridning med publik på arrangemang måste man troligen öppna börsen och ersätta för publikbortfallet

Debattens vågor gör höga när det gäller publik på sport och kulturarrangeman. Det är inte alls förvånade för mig att de tycker att det ger inte ett dugg med dessa 500 inklusive alla. De säger ungefär som jag skrivit att det kostar mer än det ger intäkter. Jag tycker regeringen måste tänka till ordentligt innan man följer Folkhälsomyndigheten. Det enda som förslaget är till för är andra typer av sammankomster.

Idrotten och kulturen har ganska svårt att överleva om inte staten går in och ersätter för det publikbortfall som man får. Det är många av klubbarna inom idrotten som är företag och sysselsätter många kvinnor och män. Det känns nästan som om man i förslaget inte vet hur idrott och kultur funderar. Tror man att det är för stor risk med smittspridningen då är det bara att öppna plånboken om man vill ha kvar idrotten och kulturen

4 kommentarer

 1. Stefan

  Jadu Lennart ska det tas ur skattemedel för att kompensera? Jag gillar Löven och har säsongskort och är dessutom sosse. Har du något förslag?
  Vården måste ju få mer pengar också. Vilka är viktigare. Björklöven är viktigt för du och jag och säkert 15000 Umeåbor men drabbas hemtjänst så drabbas kanske du och även jag samt kanske 20000 pers.

  • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

   Jag tror och tycker att alla ska kompenseras för Corona. Många är också AB. Det vore en katastrof om idrotten till stora delar försvann och det finns ju pengar att låna även till kultur och idrott. Jag tror att en aktiv ungdomsidrott gör att de unga hålls ifrån brott och knark

 2. Ove Forsvall

  Idag 28 augusti är det 10 år sedan Botniabanan invigdes !
  Inte som du skrev den 24 augusti.
  Hälsningar Ove Forsvall

 3. aschmed

  Båttniabanan finns intä än. inte hela vägen alls. vi måste betala för håckyn annars finns inte det kvar sen och inga barn får spela bingolotto eller gå skola.
  de finns pengar mycket också . det tycker jag så bra Lennart du säger vad vi vanliga också tycker
  skriv mer bra i tidningen Lennart heja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.