Donald Trump är utsedd till presidentkandidat och börjar som för 4 år sedan bara att ljuga

Ja nu är det helt klart vilka som är presidentkandidater i USA. Att det skulle bli den sittande presidenten i USA var nog klart sedan tidigare nämligen Donald Trump. I år har det dessutom varit ett ovanligt sätt att nominera. Förra valet för föra år sedan hade inte många Trump som sin kandidat men det är klart att han hade mycket egna pengar. Demokraternas kandidat var det en längre kamp men segrade gjorde Obamas vice president Joe Biden som utsåg Harris till vice. Nu börjar kampen och jag tror det blir en smutsig kampanj främst från Donald Trump som inte gör annat än ljuger och kastar skit på demokraterna. Att kalla den för socialister är det grövsta man kan säga. Däremot finns det ingen åldersdiskrimeninerig där båda kandidaterna är över 75 år. Det är förvånande för mig att det är få yngre nu som ansetts lämpliga.

Omni hade en artikel strax efter att Donald Trump som jag lägger ut här.

För fem år sedan lanserade Donald Trump sin kampanj för att bli president med klagosånger över en korrupt politisk elit och ett amerikanskt samhälle i spillror. Efter nattens tal på det republikanska konventet kan man konstatera att han är tillbaka på ruta ett, skriver Politicos Tim Alberta i en analys.
”Skillnaden är att Trump inte längre är en outsider”, tillägger han.

LA Times Mark Barabak skriver att partikonvent alltid är en uppvisning i politisk självgodhet men att Republikanerna den här gången slog ”rekord i historierevisionism”.
”I deras alternativa verklighet så har pandemin besegrats – tack vare Trumps heroiska insatser – ekonomin återhämtar sig med full kraft och freden är på väg i Mellanöstern”.
Fox News Doug Schoen är desto mer positiv och kallar nattens tal för ett av Trumps bästa någonsin. Enligt Schoen lyckades Trump framställa höstens valrörelse som ett val mellan ett socialistiskt och negativt USA – och ett frihetligt och optimistiskt USA.
”Det får mig att tro att valet blir mycket jämnare än vad många tror”. Slut Omni

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.