Jag håller med Fredrick Reinfeldt att Trump nedmonterar demokratin och gör USA till en diktatur

Ja det hör inte till det vanliga att jag har samma uppfattning som Fredrik Reinfeldt. Sist det var så hände i Lycksele när regionen hade mötesplats Lycksele. Nu har det hänt igen och det är vad han sagt i en intrevjuv är att Trump och monterar ner demokratin och leda USA mot en diktatur. Jag är inne på samma linje för han följer inte de lagar som gäller i USA och han har även haft hjälp av diktatorn i Öst nämligen Putin som också har monterat ned demokratin. Han är ju dessutom gammal och har startat den här valrörelsen med samma gnäll som för fyra år sedan. Jag blir mycket glad att Fredrik Reinfeldt tagit bladet från munnen och uttalat sig. Jag är lite förvånad över att dagens ledande politiker inte törs säga att Trump är en diktator och även om man känner att varför samarbeta med USA på det militära område. Det skrämmer mig och det är sant

Så här skrev Omni om detta.
Donald Trump är på väg att montera ner den amerikanska demokratin och leda USA mot att bli en diktatur. Det säger förre statsministern Fredrik Reinfeldt i en intervju med SvD.
Han varnar för att det inte längre finns krafter inom det republikanska partiet som kan fungera som en motvikt till presidenten.
– Fyra år till blir inte bara ”more of the same”. Trump kommer att fortsätta nedmonteringen av amerikansk demokrati. Slut citat

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.