Björklöven har öppnat försäsongen mycket bra

Björklöven imponerar i säsongsstarten. För några dagar sedan var det MoDo som blev utspelade efter att ha haft ledningen efter 1:a perioden. Sedan vaknade Löven till liv ordentligt och det blev en 5-1 seger. I går var det Timrå som var motståndare i SCA cupen. Björklöven tog ledningen men sedan var det Timrå som hade fått ett övertag. Lövens Wiklund sa i pausen efter första perioden att vi måste vakna och det gjorde man verkligen. Seger blev det och det var många fina spel som gjorde att det blev mål. Hela laget gjorde en bra insats men jag tyckte Timrå var alldeles för gnälliga och fick med sig några utvisningar för mycket. Det var så bra laginsats att det är svårt att peka ut någon som glänste förutom Grundström som var kanonbra. Idag är det ny match men jag tror cupen är vunnen men det är nog bara att ånga på och låta några juniorer få chansen. Försäsongen har öppnats bra för Björklöven

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.