Vänsterpartiet driver sin politik genom Kristersson som bulvan och för politik med hjälp av Sverigedemokraterna

Jag hoppas att S en gång för alla slutar att ha med vänsterpartiet att göra. Anledningen är för mig hur enkel som helst att vi inte ska ha att göra med partier som driver politik tillsammans med Sverigedemokraterna. Att moderaterna gör det och till och med kan bilda regering och förhandla om budgeten med den det vet vi och har sett hur det gått i kommuner där de styrt med SD.

Kaos är det minsta man kan säga och det finns flera kommuner där tjänstemän tröttnat och slutat. Nu ska vänstern göra upp med moderaterna om nedsättningen av arbetsgivareavgifterna och de vet att M förhandlar med SD om detta. Vänsterpartiet har sagt inför valet nej till samarbete med Sverigedemokraterna och nu lägger de förslag där de förutsätter Sverigedemokraternas stöd. Jag har i alla tider sagt att yttersta vänstern kommunisterna gärna beter sig som yttersta högern där Sverigedemokraterna hör hemma. Där har Kristersson flyttat Moderaterna långt mycket mer åt höger än när Reinfeldt var partiledare. Kom-ihåg att Kristersson kom till makten genom att Kinberg-Batra ville diskutera med SD och ingen ska inbilla mig att han gjorde det för att få makten hos moderaterna.

Jag lägger här ut två artiklar från Omni om detta med centern som vill stoppa förslag med stöd av Sverigedemokraterna.
Vänsterpartiet tänker se till att stoppa förslaget om nedsatta arbetsgivaravgifter för unga som finns med i höstbudgeten. Det säger tillträdande partiledaren Nooshi Dadgostar på en pressträff.

Att reducera arbetsgivaravgiften för företag som anställer unga mellan 19 och 23 år finns med i budgeten efter krav från Liberalerna och Centerpartiet, skriver TT. Socialdemokraterna har tidigare varit emot generella sänkningar av arbetsgivaravgifterna för unga.

Eftersom M, KD och SD också är emot så innebär det att förslaget kan stoppas i riksdagen.
– Vi kommer att vända oss till Moderaterna och Kristdemokraterna. Det är pengar i sjön, och det ställer inga krav på nya anställningar. Finansministern kan inte ens säga att det blir nya jobb, säger Dadgostar.

Här kommer artikel två
Stefan Löfven riktar kritik mot Vänsterpartiet efter att de gått ut med att de vill stoppa sänkningen av arbetsgivaravgiften, rapporterar Expressen.
– Centern och Liberalerna har varit väldigt tydliga med att man inte vill ge Sverigedemokraterna inflytande i svensk politik, men det ger Vänsterpartiet – via bulvanen Kristersson, säger Löfven till tidningen.

Vänsterpartiets tillträdande partiledare Nooshi Dadgostar gick tidigare under tisdagen ut med att de tänker se till att stoppa förslaget. Sedan tidigare M, KD och SD sagt att de också är emot, vilket gör att förslaget kan stoppas i riksdagen. Slut citat Omni

En kommentar

  1. Fredrik

    Ni sitter i regering tack vare V, nedlagda röster är ändå ett godkännande av Löfvén.

    Jag är inte SD:are, långt ifrån och inte heller V:are. Men, cirka en femtedel av folket la sin röst på SD och S, MP, C och L menar att dessa människor är inte värda att lyssnas på. Eller ännu värre, istället för att lyssna på dem så försöker man bestämma åt den och på så sätt tala om för dem att deras val är fel.

    Kasta inte sten i glashus.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.