Det ser inte bra ut för våra bästa fotbollslag UIK och UFC, går det illa kan båda åka ur

Det ser inte som bäst ut för vårat bästa herrlag i fotboll och inte heller vår bästa damlag är på säker plats för att spela kvar i sina serier. UFC ligger redan nu på nedflyttningsplats och har 18 poäng vilket är 4 mindre än de 3 lag som har 22 poäng. Som jag ser det ska mer eller mindre ske ett under om man ska hålla sig kvar i superettan.

När det så gäller damlaget som har gjort många bra matcher även mot topplag och som jag ett tag trodde skulle bli bland de fem bästa men eftersom jag brukar vara dålig på att tippa ligger de inte på säker plats. UIK ligger på 9:e plats ,1 poäng före Växsjö, på 11 plats ligger Piteå och det är 3 poäng efter UIK. Sist ligger Uppsala och de har bara skrapat ihop 10 poäng. Den stora negativa överraskningen är Piteå som för inte så många år sedan blev Svenska mästare. Det tror jag Göteborg blir då UIK för några matcher sedan spelade oavgjort mot och som idag förlorade.

Nu har man inte fått se UIK men i förra omgången tappade de en seger på övertid. Det ser ut som om de tror att matchen tar slut utan extra tid men så är det. Jag hoppas verkligen att UIK reder ut detta även om de har ett topplaget Kristianstad hemma i nästa match. När jag sitter och skriver bloggen så gjorde just Kroatien 1-0 och de spelar bra men minns jag inte fel spelade de VM final senast

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.