Vintern hotar runt hörnet sedan lite idrott fotboll och ishockey

Det blir aldrig som man tänkt sig. Jag har en stor hög med björkved som jag hade trott att jag till stor det hade tänkt kapa upp. Det hinner jag inte göra delvis beroende på att det är för mycket. Det ser inte ut som det skulle gå att kapa i morgon och kanske knappast i slutet av nästa vecka då det se ut att bli både regn och i morgon snö. Det är inte heller lönt att klaga för det gör det inte bättre. Hoppas jag hinner innan vintern är här

Idag får jag koncentrera mig på mitt lördagsnöje nämligen tippa rätt på V75 som avgörs på Gävle travbana. Jag är glad att det inte är jag som gör för oss som tippar tillsammans då det ser mycket svårt ut och det är att hitta rätt spikar. Jag tror mycket på nummer 3 Nairajah som körs av Erik Adelsson och i 4:e avdelningen nr 15 Spikfaks men om det blir spikar vet jag inte. Ett annat alternativ kan vara nummer 5 Fixi Mearas som även den körs av Erik Adelsson. Jag tror även Umehästen From The Mine som körs av Magnus A Djuse i avd 5 och har nummer 2. Det var några tänkbara vinnare som jag ser det och nu gäller det att fundera till ordentligt. Så det kanske blir att inte göra någon rad själv utan köra en Harry och låta Harry göra systemet.

I går förlorade UFC hemma mot Trelleborg med 1-0 och nu är chansen liten att hålla sig kvar i superettan då trenden dessutom är på väg åt fel håll och de är alldeles för dålig på att göra mål. Det skulle även behövas en seger för UIK som möter topplaget Kristianstad på söndag. Man ligger bara 2 poäng mer än Piteå då jag tycker de har ett lite lättare matcher kvar och en poäng efter är Växsjö. Det får inte bli så att båda lagen åker ut speciellt när det snart står klart en splittrans ny fotbollshall och även ett fotbollstält. Däremot har jag stora förhoppningar på Björklöven på söndag när de möter Västervik hemma som har börjat säsongen bra fast inte som Löven som inte tappat någon poäng ännu. Vi får hoppas att folk sköter sig så pandemin stannar upp så vi får de någon match live.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.