Snart nedsläpp för Björklöven borta mot Karlskoga vem vinner

Ikväll är det en ny match igen för Björklöven, denna gång är det borta mot Karlskoga som tidigare hette Bofors. De brukar ha varit mer eller mindre ett farmarlag åt Färjestad. Om det är så vet jag inte, däremot vet jag att de har ett bra lag och är det lag bland SHL och Allsvenskan som har flest egna producerade spelare i laget. Jag tror det här blir en mycket svår match och i en match som idag har det jobbigt då Grundström krockade med Deilert senast och fick en lindrig hjärnskakning och där inte är spelklar.

Målvakt: Isak Mantler, (Kevin Poulin)
Förstakedja: Daniel Norbe, Alexander Deilert – Olle Liss, Axel Ottosson, Gustav Possler.
Andrakedja: Adam Plant, Daniel Rahimi – Alexander Wiklund, Fredric Andersson, Sebastian Selin.
Tredjekedja: Karl Johansson, Zach Palmquist – Oskar Steen, Pontus Andreasson, William Eriksson.
Fjärdefemma: Alexander Hellström – Alex Hutchings, Tyler Vesel, Justin Crandall.
Extraspelare: Kristoffer Söder.
Ja Karlskoga är inte ett så dåligt lag att man på förhand ska bli oroliga. Den här laguppställningen är från VK så jag vet inte om den är helt OK då de inte finns på Swehockey. Man får inte heller dra på sig så många utvisningar. Vi hoppas framför TV n i kväll
Lik

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.