Vi håller tummarna för att Björklöven viner i afton mot Södertälj fast vi skulle vi vilja se matchen live (uppdaterad efter matchen)

Så var dags för Björklöven igen. Det är tätt mellan matcherna och jag tycker det måste vara svårt att få musklerna i ordning. Så tätt spelar man aldrig i fotboll. Dessutom ska man resa och senast var det till Karlskoga. Jag tycker man gjorde en bra match till det var några minuter kvar. Vet inte om de kände att matchen var vunnen eller att man somnade till. Idag är det Södertälje som det varit många fina matcher mot genom tiderna och speciellt en gång när Tore Öqvist öste in mål, men det var på den gamla goda tiden och i högsta serien där vi egentligen skulle ha varit om förbundet hade gjort sitt jobb

Så här ser laguppställningen ut och som ni ser är Poulin tillbaka i målet även om Isak har gjort ett bra jobb de matcher han stått. Jag avstår från att tippa eftersom jag alltför ofta tippar fel. Björklöven har börjat lite bättre än jag hade hoppats men jag tycker att Södertälje har öppnat lite bättre än väntat. Jag önska att man försöker undvika utvisningar även om man spelar bra box play. Jag hoppas självklart på att det blir vinst även i eftermiddag. Den spelare som jag blivit mest imponerad av är Tyler Vesel bland forwards och så den hemvändande Daniel Rahimi. Sedan har vi den som gjort största nyttan hitintills självklart Per Kenttä som satt ihop hela laget inklusive tränarna. Han borde man ge ett mycket längre kontrakt än han redan har.

Så här ser laget ut i kvällb
Målvakt: Kevin Poulin (Isak Mantler)
Förstafemman: Adam Plant, Daniel Rahimi – Alexander Wiklund, Fredric Andersson, Sebastian Selin.
Andrafemman: Erik Ullman, Zach Palmquist – Alex Hutchings, Tyler Vesel, Justin Crandall.
Tredjefemma: Daniel Norbe, Alexander Deilert – Oskar Steen, Pontus Andreasson, Olle Liss.
Fjärdefemma: Karl Johansson – Axel Ottosson, Kristoffer Söder, Gustav Possler.
Extraspelare: William Eriksson.

Ja det blev trots allt seger till slut på övertid. Det är klart att det inte var offside som Södertälje på påstod. Han hade en skridsko kvar på blå linjen och det tyckte även reportern. Jag tycker inte att två dommarsystemet gjort ishockeyn bättre. Det finns inte tillräckligt många bra domare. Det är inte korrekt dömt när de till stor del tar ut Lövens spelare. Man kan inte låta Södertäljes gnäll styra utvisningarna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.