Jättebra kultur på fredag på Folkets Hus då ett coverband spelar The Eagles musik

Fredag i veckan tror jag det blir en bra underhållning på Folkets Hus här Umeå. Det är Johan Björk som än en gång tagit hit ett coverband som spelar som The Eagles. Det senaste som han ordnade här var bandet som spelade Beatles. Jag har sett många underhållningar och det var nog en av de bästa jag varit på. Det lät precis som om det var Beatles själv som stod på scen.

Denna gång är det The Eagles musik som är på tapeten. De har ordnat så att vi som även är i riskgruppen kan gå dit och först äta och sedan lyssna på Eagles musik. Jag vet inte men det kanske finns biljetter kvar för du som vi gå dit. Jag tror att det är biljettcentrum som säljer annars går det säkert ringa BjörkochBoström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.