Nedsläpp nyss mot Västervik för Björklöven, en svår match

Då var det dags för Björklöven efter en veckas vila på grund av att motståndarlagen haft problem med covid 19. I kväll tycker jag att man har en mycket svår match borta mot Västervik som jag tycker varit bra i tidigare matcher mot Löven. Björklöven spelar med ordinarie lag för dagen då den nya målvakten Connor Ingram spelar från start och då blir Isak Mantler blir reservmålvakt. Jag hoppas självklart att man vinner men är långt i från säker. Västervik tycker jag spelade riktigt bra och när man senast mötte Löven var de i bättre form än i senaste matchen.

Nu hoppas jag att man får en domare som har samma nivå på båda lagen. Så har det inte varit och jag har inte kollat vilka som dömer för att jag vill inte ha en förutfattad uppfattning. Om man inte ganska snabbt tycker jag man ska återgå till att ha en huvuddomare för som det sett ut nu har det varit bättre förr. Det måste väl även till allsvenskan kunna häva den pensionering man gjort på riktig bra domare och trots att orken avtagit så har de ögon att se med och inte gör som någon gjort tidigare mot Löven dömt ett utvisning på den Lövenspelare som var närmast den motspelare som föll. Jag tror det var rent två gånger. Det är för djävligt när inte två domare plus två linjemän. Nu håller jag tummarna och främst den nye målvakten som jag tror är en bra målvakt annars har inte Per Kenttä tagit hit honom

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.