Trump beter sig som en pojke som är i trots åldern

Tillhör du de som säger sanningen om valet i USA och förklarar att valet gick rätt till då får du gå från jobbet omedelbart. Så går det för de som jobbat åt presidenten. Det är flera som ingått i hans stab som gått ut och sagt sanningen då är man rökt. Det är så notoriska lögnare alltid har gjort och kommer att göra. Det finns hur många bevis som helst i USA som har sagt och säger att minst hälften om vad han säger är lögn. Man får döpa honom till den lögnaktige presidenten.

Så här skriver Omni. Donald Trumps beslut att sparka cybersäkerhetschefen Chris Krebs väcker ilska bland motståndarna i Demokraterna. Toppdemokraten Nancy Pelosi, talman i representanthuset, hyllar Krebs mod efter att han öppet sagt att det inte finns några bevis för omfattande valfusk.
”Presidenten sparkade honom för att han sa sanningen till de som styr”, skriver Pelosi och kallar Trumps agerande ”skamligt”.
Senatorn Amy Klobuchar, också hon demokrat, säger till NBC News att beslutet att sparka Krebs är ”ett slag i magen på vår demokrati”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.