Men hur kan en mor behandla sitt eget barn så illa

Jag vet egentligen vad man ska säga om den kvinna som hållit son son instängd i nästa 30 år. Tala om det som är helt obegripligt. Jag tycker samtidigt att det är märkligt att inte samhället reagerade när inte pojken fortsatte skolan. Man kan faktiskt fundera över detta om en person helt försvinner och att personen i fråga inte har dött. Nu blir det polisen som har ansvaret för det som varit brottsligt men det är ju bara en liten del i allt det andra. Någon myndighet borde ju ha anat oro. När man läser allt som skrivs nu av alla olika media finns det bara ett ord om sonens mor. Hur kan en mor behandla sitt barn på detta sätt. Jag lägger här ut tre artiklar från Omni och hur de beskriver detta

Artikel 1
En frän lukt mötte den släkting som i söndags tog sig in i lägenheten där en 41-årig man misstänks ha varit instängd i nästan 30 år, rapporterar Expressen.
– Det var urin, smuts och damm. Det luktade liksom ruttet, säger hon till tidningen.

Släktingen säger att hon för länge sedan försökte slå larm om att mamman hade för stor kontroll över sonen, men att hon då blev nedtystad av andra släktingar. När hon fick höra att mamman lagts in på sjukhus bestämde hon sig för att åka till lägenheten i söndags. Mannen satt i ett hörn, med gatlyktan utanför som enda ljuskälla.
– Vi har inte setts på över 20 år, men när våra ögon möttes viskade han mitt namn gång på gång, säger släktingen till Expressen.

Artikel 2
Kvinnan som misstänks ha hållit sin son instängd i nästan 30 år anhölls på tisdagen, misstänkt för olaga frihetsberövande och grovt vållande till kroppsskada.
Kammaråklagare Emma Olsson säger till DN att hon inte kan svara på varför sonen, en 41-årig man, inte har slagit larm.
– Vi ska kartlägga hans levnad och hur den här människan tycks ha försvunnit från samhället. Vi kommer att höra en hel del vittnen, säger hon.
Mannen hittades i bostaden i Haninge kommun, söder om Stockholm, av en släkting i söndags. Han var svårt medtagen och saknade nästan alla tänder. Han vårdas nu på sjukhus för sina skador, som inte är livshotande.

Artikel 3)’
Det råder chock bland grannarna till den kvinna som misstänks ha hållit sin son instängd i 28 år, rapporterar flera medier.
– Det är ett helt liv som gått förlorat (…) man har suttit och funderat hela natten. Man är tagen, säger en person som bor i samma bostadsområde i Haninge till SVT Nyheter.
En man som bor i samma trappuppgång säger att han visste att kvinnan hade barn, men att han inte hade någon aning om att det fanns en son i samma lägenhet.
– Man blir chockad först och främst. Och man rannsakar sig själv. Borde vi ha märkt något? säger han till Expressen. Slut citat Omni
Visst blir man nästan chockad när man ser hur en mor behandlat sin son.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.