Centerpartiet har en del att fundera över

I veckan kom det ett besked från centerpartiet och dess partisekreterare Mikael Artursson att förtroendet för Fredrick Federley är skadat och det skrev han i ett sms till SVT. Enligt partisekreterare har Federley ”en längre tid” känt till att hans närstående var dömd för grova brott. Det här brevet kommer av att Federley, som är EU-parlamentariker och andre vice ordförande i C, att han i torsdag skrev att han mått dåligt
en längre tid. Då skrev Federley, att en person som tidigare stått honom nära är dömd för ”oerhört allvarliga brott”. Nu är han sjukskriven till den sista januari. Vi får vänta och se hur centern nu hanterar en person som sitter i den inre kretsen. Jag är också övertygad om att Annie Lööf står bakom sin partisekreterare i frågan

7 kommentarer

 1. Basic Rules

  Partiet har utvecklats mycket negativt de senaste decennierna; från Bondeparti till Pedofilparti –
  en lekstuga för Stureplans stollar med allsköns vidriga preferenser.

  • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

   Jag tycker du tar i för stollar vet jag egentligen inte vad du menar med Federley hade väl varit med och skrivit ett programförslag men månggifte och mycket mera men när det blev storm i partiet gjorde man avslag på det. Jag minns inte men tror att Annie också satt i den programgruppen man hade. Men stollar tycker inte jag man ska kalla de som har en viss sexuell läggning

 2. Ulf Parde

  Ja, Fredrik Federley-affären är ett bevis på, att även den omhuldade HBTQ-rörelsen har sina fläckar.
  Men i vårt län finns flera duktiga centerpartister, såsom t. ex. Helena Lundgren och Helena Lindahl som är bra på att hålla socialdemokraterna i hampan vad gäller att värna äganderätten (till skog).

   • Ulf Parde

    Myndigheternas attacker mot små skogsägare (att vilja skapa reservat för allehanda biotoper utan att ge ersättning) var inte lika intensiv då. Under de senaste åren har det satts på sin spets. Det här är ett typexempel på, att vi ska vara glada för att det är högermajoritet i riksdagen. Vid vänstermajoritet hade socialdemokraterna kunnat härja fritt mot små skogsägare.

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

     Vi i Socialdemokraterna har skogen och skogsindustrin som en mycket viktig näring och så har det alltid varit. Däremot tycker jag det är en sak för Sverige att hantera och EU ska inte komma och styra en massa och alltid med motivet om mångfalden bland djur och växter och rödlistning. Nu senast håller de på med att vattenkraften inte är miljövänlig. Jag har alltid tyckt att man måste betala för det man lägger brukningsförbud på. Under min tid i länsstyrelsens styrelse var jag många, ja de flesta när vi skulle lägga förbud och göra reservat. Jag tycker att vi har tillsatt redan för mycket reservat utan ska man sätta av till flera får det bli i södra Sverige

 3. Ulf Parde

  Låter hyfsat, det du säger. Men i fråga om EU och vattenkraften har ju regeringen fått kritik för att inte ha legat på tillräckligt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.