Gör som Tyskland och förbjud våldsbejakande högerextremistiska grupper ja alla våldsbejakande grupper

Det är mycket mer som händer än det här med covid. Det är en märkligt virus som ingen kände till för ett år sedan. Under året har det har många fått sätta livet till men man ser ju att när forskningen får tillräckligt med pengar så har man på 7-8 månader fått fram ett vaccin och jag hoppas att alla gör som jag tar sprutor. Det är en gratis livförsäkring.

Men nu går jag till det som händer och det handlar inte om Donald Trump. Jag tycker Tyskland går i spetsen för en sak som alla EU länder borde följa efter och göra samma sak som Tyskland gjort nämligen att förbjuda en högerextrem grupp.
Tyska inrikesdepartementet förbjuder den högerextrema gruppen Sturmbrigade. Det är ingen stor grupp men har bara ett tiotal medlemmar , men anses som mycket våldsbenägna.

Talet 44 är en kod för ”Division Dirlewanger”, efter krigsförbrytaren och Waffen-SS-medlemmen Oskar Dirlewanger. Högerextrema använder sig ofta av siffror för att anspela på nazister, Den högerextrema miljön växer. I slutet av 2019 fanns enligt underrättelsetjänsten BFV ca 32 000 aktiva högerextremister i landet. Det är nästan 8 000 fler än året innan.
Ja som ni ser växter högerextrema krafterna i Tyskland och så är det även i Sverige och jag tycker att Europa borde förenas i kampen mot högerextremismen men även kampen mot vågsbejakande vänsterextremister. Gör

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.