Björklöven ute på bortaturné med 3 matcher till söndag börjar mot Västervik

Då var det dags för Björklöven i kväll. Nu är de ute på en borta turné med 2 matcher. I kväll är det Västervik som står på programmet och det är ett lag som jag tycker har överraskat och har spelat ihop 42 poäng och har bara 8 poäng mindre än Björklöven. Det vete sjutton vad som hänt då det bara blir förluster. Det skulle ha varit skönt om vi sluppit den här pandemin så de fått spela inför sin publik med Green Devils i ryggen. Jag vill nog se mera positiva saker innan jag törs tippa seger mot Västervik. Borta turnén går sedan vidare till nästa match som spelas i Södertälje dom är en ännu svårare match än Västervik och på söndag är det Västerås. Går det riktigt illa så kan alla tre lagen förbi Björklöven. Nu får man inte sitta i utvisningsbåset för då vinner man inga matcher

Så här ser laguppställningen ut
Målvakt: Isak Mantler (Marcus Johansson)
Förstafemman: Teemu Eronen, Alexander Deilert – Alex Hutchings, Tyler Vesel, Justin Crandall.
Andrafemman: Daniel Rahimi, Adam Plant – Grant Besse, Pontus Andreasson, Olle Liss.
Tredjefemman: Zach Palmquist, Karl Johansson – Alexander Wiklund, Kristoffer Söder, Sebastian Selin.
Fjärdefemman: Daniel Norbe, Erik Ullman – Sebastian Manberg, Elias Edström, William Eriksson.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.