Före detta FBI chef tycker att Trump bör sitta i fängelse, men han menar även att Biden bör benåda honom så det blir lungt

Det kommer intressanta saker fortfarande om den president som väljarna har valt bort vilket han själv inte har insett. Han är så felprogramerad i skallen att han trodde det var klart när en liten del av rösterna hade räknats i vissa distrikt. Jag tycker det är intressant att den tidigare FBI chefen tycker att Trump bör sitta i fängelse. Han tycker att Biden när han har tillträtt borde benåda Trump.

Varför han tycker det finns i den artikel som finns i Omni och som jag citerar här.
FBI:s tidigare chef James Comey anser att USA:s president Donald Trump hör hemma i fängelse, men tycker ändå att Joe Biden ska överväga att benåda honom. Det säger han till BBC Newsnight, enligt Fox News.

– Som en del i att läka vårt land och ta oss till en plats där vi kan fokusera på saker och ting som kommer att betyda något de kommande fyra åren tror jag att Joe Biden åtminstone måste fundera på det, säger han.

Comey, som fått en hel del kritik för hur han hanterade utredningen av Hillary Clintons e-posthantering inför valet 2016, beskriver Trump som en ”laglös nihilist”. Men han menar att det inte ligger i USA:s intresse att fortsätta jaga honom.

1974 benådade president Gerald Ford sin föregångare Richard Nixon efter att han avgått som en effekt av Watergateskandalen. Slut citat Omni

Det intressanta tycker jag är att den fd FBI chefen tycker att Donald Trump bör sitta i fängelse. Det skulle han ha gjort för länge sedan. Men jag tycker en som eggar folkgrupper mot regeringsbyggnader tycker jag det finns ingen nåd. Den hör extremhöger som Trump företräder finns inte bara i USA utan även i Sverige. Det är som Åkesson säger består av KD, SD och M. Att moderatern a och Kristdemokraterna gärna lierar sig med ett parti som har rötterna hos nazisterna är inte jag förvånad. Det har ni väl sett att i USA har Trump ett nära förhållande till den kristna högern som bara för någon mandatperiod kallades Tea Party rörelsen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.