Björklöven satsar för att kunna kvala sig upp till SHL, men VK måste rensa i kommentarer till Live sändningarna

Spännande nya spelare till Björklöven. I går kom beskedet att Björklöven värvat två spelare med mycket fina meriter nämligen NHL-meriterade J.T Brown och målsprutan Francis Perron från AHL. Som sagt det ser ut på cvn som det är bra spelare som ska förstärka och bredda truppen och även göra mål. Nu måste vi låta dem få lite tid på sig för det är nog 8-9 månader sedan de spelade någon match. Det tar säkert en tre fyra matcher innan de kommer igång. I vilket fall som helst blir det trevligt att se vad som händer med laget framöver. Vi får även hoppas att folk sköter sig så att i alla fall vi som har betalt för hela säsongen får se någon match innan säsongen är över

När de ny spelarna kommer beror på när de får arbetstillstånd. Jag vet inte heller om det är några karensregler när man kommer till ett jobb. Hur man gör med Grant Besse som man värvade är han troligen på väg bort som det har sett ut på träningar och inte varit med på uppställningen. Det var också en spelare med bra meriter och det är svårt att se varför han inte lyckats. Både de två nya och Besse kom till ett nytt land, ny miljö, nya lagkamrater, större rink och en annan miljö i hela samhället. De måste få tid och ska vara som bäst när det stundar kval till SHL. Att vinna allsvenskan tror jag inte går utan Timrå är för bra och ska nog förstärka. När det gäller Paulin verkar han snart vara tillbaka men Mantler har skött sig bra.

Jag brukar ofta följa matcherna på VK men tycker att den som skriver måste börja rensa bland kommentarerna. Jag har många gånger tänkt ringa till VK,s ansvarige utgivare Wennberg om hon tycker att det är rätt att publicera dessa påhopp som finns i kommentarerna. Klarar man inte av att hålla rent så sluta helt enkelt att publicera de kommentarer som kommer in. Det kan till och ifrågasättas om inte en del saker som skrivs är åtalsbara. Det är VK som är ansvariga för det som skrivs och har det varit insändare har det aldrig publicerats

4 kommentarer

 1. Andreas Näsman

  Enig med dig. Jag har lämnat 2 Lövengrupper och det känns jäkligt skönt. Slippa att läsa alla dumma och omogna kommentarer. Det är i vart fall inte skrivna av hockeyälskare. Allra minst Björklövenälskare. Nu kör vi..: 😉

  • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

   Tyvärr så borde de som är ansvariga för Facebook grupper radera bort en massa skit. De är ju inga Löven fans. Nu håller vi tummarna idag och i morgon så de inte förlorar mot MoDo

  • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

   Jag tar bort kommentarer som jag tycker strider mot vad som får publiceras och det ansvaret måste en tidning göra på allt man publicerar. Jag skyller inte något alls på VK. Det är de som lärt mig vad jag får publicera. Idrottsreferat är inte undantaget ansvar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.