Vaccin hinner inte mer än komma ut så sker det fusk, men det måste gå att spåras vem som gett sprutorna

Redan nu har tjänstemän och privatläkare börjat fuska med vaccin. Jag tycker det är för djävligt för att vara helt ärlig. Det senaste fallet kom fram på onsdag morgon där Ytterligare tre chefer inom vård- och omsorgsförvaltningen i Eskilstuna har låtit vaccinera sina anhöriga mot covid-19. Lyssnade även på GW Persson i morse onsdag morgon att han blivit uppringd av en privat läkare som erbjöd honom vaccin när han sagt att han skulle flytta till Israel för att bli vaccinerad. Då jag någon chef på SKR och sa att hon inte trodde på detta och då vet hon inte som sitter på ett kontor i Stockholm.

Det finns även fler fall som kommit till kännedom. Alla som fått vaccin ska väl journalföras och det har antagligen fuskats även där. Det är och måste gå att granska hur detta kunnat ske för varje vaccin måste väl kunna dokumenterats. De kan väl inte vara så duktiga på att fuska så de har fört upp vaccin på redan döda patienter. Skulle inte förvåna mig ett enda dugg man numera har gått ifrån den priordning som var fastställd.

Den som handlar om att de som har störst behov enligt hälso och sjukvårdslagen nämligen de över 70 år. Att det är de som är över 70 år som har störst risk att dö är nämligen den gruppen. Jag vet inte hur många anställda som jobbar på särskilda boenden inom vården som dött. Vad som är helt klart är att av alla som dött är över 70år. Följ behoven enligt hälso och sjukvården för som man nu gör minskar förtroendet för alla som jobbar inom hälso och sjuvården och den kommunala äldre omsorgen. Sluta fuska och ta ansvar

2 kommentarer

  1. Brorson

    Det har tidigare framkommit att hittills framtagna vacciner har 90 -95 % effektivitet, d.v.s. att 5 – 10 % av de vaccinerade inte får något skydd alls. Nu har även framkommit att även personer, som fått effekt kan både bli smittade och föra smittan vidare, men att de inte blir lika sjuka och inte sprider smittan lika mycket som utan vaccin. Detta ger verkligen inte utrymme för avsteg från turordningen.

    Det är därför viktigt att även personal inom hemtjänst och på särskilda boenden vaccineras – samtidigt som beslutade restriktioner upprätthålls. Personal, som vägrar vaccineras, kan erbjudas annan kommunal tjänst, exempelvis skotta tak. Det duger inte, som chefer inom hemtjänsten har gjort, att skylla på sekretess. Jag föreslår ju inte avsked, utan bara omplacering till andra arbetsuppgifter, av personal som inte vill eller kan visa upp vaccinationsintyg..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.