Varför skriver media en ny opinionsundersökning när det inte är någon ny. Jag tycker VK måste rensa i kommentarer vid ishockeyreferat

Jag fattar inte varför media ljuger. Idag är det många som skriver att det är en by oppositions undersökning. Det är en ren och skär lögn. Det sägs i en del referat att det är en sammanvägning av tidigare undersökning och då är den inte ny. Däremot är det svårt att förstå att en del partier kan ha högre tal än man haft i någon tidigare och omvänt kan någon ha lägre än man haft i någon undersökning. Jag tycker media håller på med löjliga saker när man då spekulerar åt olika håll.

För övrigt är det bra att det är så mycket sport och livesändningar i TV med vintersport för där visas resultaten direkt och man ser vad som händer. I gårdagens referat på VK från matchen Björklöven MoDo att den som refererade matchen hade återfallit till att publicera oseriösa kommentarer. Förra matchen tycker jag det var mycket bättre. Jag fattar inte att VKs ansvarige utgivare tar på sig ansvaret för den skit som sprids. Referaten är ju på tidningen och där är ansvaret på VK vilket det inte är i en blogg där bloggaren är ansvarig utgivare

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.