Grattis Jonna Sundling till VM guldet och samtidigt uppfyllde du mitt löfte till kungen när jag presenterade dig och sa här har vi en kommande världsmästare

Grattis Jonna Sundling du var verkligen värd detta guld mer än någon annan . Samtidigt uppfyllde du mitt löfte till Kung Carl XVI Gustaf när vi träffade honom när han gjorde sin eriksgata och vi åt lunch på hotellet vid Umeälven. Du kommer säkert ihåg vad jag sa när jag presenterade dig for honom. Jag sa ungefär så här ” Får jag presentera en kommande världsmästare. Ja du var helt överlägsen och drog isär åkarna både i kvartsfinal, semifinal och i VM finalen. Jag har inte än en gång att inte IFK Umeå kunde behålla dig i laget i en klubb inom Umeå regionen som du tillhör.

Herrarna räckte som jag befarade inte alls till och vad har vi för ledare som inte kunde stoppa den vansinniga iden att köra utan fästvalla när det var den här typen av bana med två stora backar. Jag skyller inte allt på Oskar Svensson men även om han trodde det skulle gå är det ledningen som måste säga ifrån. Norrmännen hade bara att tacka och ta emot och det gjorde de även offentligt. Sedan var det självklart en besvikelse att varken Häggström eller Svan gick vidare till final och jag hade svårt att fatta varför tre stycken valde samma semifinal som var den Jonna vann. Det glädjer mig mycket så jag ska nog fira guldet lite

En kommentar

  1. Ulf Parde

    Jaså, var Lennart så tidigt ute. Grattis i alla fall till Jonna (och lite till Lennart också).
    Oskar Svensson hade nog inte räckt till oavsett valla (därmed inget ont om honom).
    Kungen är ju skidintresserad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.