KD ledaren Ebba Busch anmäld för grovt förtal av juridiskt ombud

Nu blir det intressant att se vad som händer med Ebba Busch. Hon har nämligen anmälts för grovt förtal. Det anmälan gäller om de kommentarer hon lag ut på sociala medier om ett juridiskt ombud i den hustvist hon är inne i med Esbjörn Bolin, 81 år. Det gällde ett mycket gammalt trähusaffär. Hon ifrågasatte om husägarens juridiska ombud verkligen företrädde klientens vilja. Hon skrev även att ombudet i fråga tidigare har dömts för brott. Husaffären som inleddes och bara någon dag senare ångrade han sig. Nu håller förtroendet för KD och henne på att rasa ganska kraftigt och håller på att närma sig 4% spärren

Hennes uttalanden när det gäller Corona när hon beskyllt Löfven för mord. Hon sade i 30 minuter att de har haft en Anna strategi men det har inte några andra hört talas om. Hon är även den politiker som står närmast Sverigedemokraterna och de värderingar som de står för. Liknande affärer som det gäller husköpet har nog aldrig tidigare hänt i svensk politik. Vi har ju sett hur KD skött sig när det gäller smittan på särskilda boenden i Stockholmsområdet och där har hon skyllt allt på regeringen trots att äldreomsorgen är kommunernas ansvar och sjukvården regionernas. När det gäller Esbjörn vill hon även se hans sjukjournaler. Hon visar ju när det gäller Esbjörn hur hon behandlar en 81 årig man.

6 kommentarer

 1. olle

  Vi vet inget mer om detta än vad som pressen matat ut.Jag är vare sig för eller emot Ebba Busch men i en rättsprocess ska vare sig du eller jag döma för vi vet bara det pressen sagt. Du brukar själv kritisera pressen när det handlar om ditt parti eller dig själv. Tycker inte om när politiker hugger när pressen skriver nåt, kan vara hur vinklat som helst.Vi dömer inte det får rätten göra.

  • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

   Jag har inte alls dömt men tycker att hennes agerande i den där husaffären är mycket märkligt och det står jag för. Jag tycker det är ansvarslöst att samarbeta med SDvoch det beror främst på att i deras politik är inte alla människor lika mycket värds

   • olle

    Håller med dig i stort, men människors värde har även andra partier problem med . Tar exemplet med S då eftersom det är ”ditt” parti. Fattigpensionärer ,äldreomsorgen , coronahandteringen på äldreboenden. Finns oerhört mycket att göra här. Ok att pensionärerna skulle få det bättre ,men tittar man på mina kärnfriska 80 åriga föräldrar som skulle få en ökad pension. Ja det fick dom men andra kostnader som stat och kommun tar ut så blev ökningen ett minus till slut. Ok det går ingen nöd på dom för de har egna besparingar men säkert på många andra. Vet att alla andra partier inte gjort tillräckligt i denna fråga också

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

     Ja det finns mycket göra och jag tycker det är viktigt att man hittar och tar fram annat än pengar för långtidiga satsningar

 2. Ulf Parde

  Nu är det så, att juristen tidigare tycks ha hotat att offentliggöra en massa saker om Busch, så hon ville väl slå tillbaka. Sedan i sb m fotbollsdomare m. m. är det tydligen ingen hejd på vad som ska tas fram ur registren, så man kan ju undra vad som egentligen ska gälla i varje läge.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.