Björklöven får inte godkänt efter förlusten mot Almtuna

Så blev det förlust mot Almtuna i kväll och jag är inte alls förvånad. Björklöven brukar spela dåligt mot sämre lag. Almtuna torde dessutom ha ett av seriens bästa lag och visst var en seger viktigare för dem om de ska kunna få kvala vidare. Vad det nu har för betydelse när man inte kan tjäna några pengar genom att spela inför fulla hus. Så till dagens match är det inte ett godkänt jobb man gör. I första perioden släppte man in två mål på 23 sekunder och då är man inte vaken. Det stod 3-2 som blev slutresultat efter två perioder och det är svagt att inte göra några mål med de spelövertag man hade. Dessutom vann man skottstatistiken med 43-19. Det är dåligt försvarspel att släppa in 3 mål på 19 skott och det är inte godkänt att bara göra 2 mål på 43 skott. Inte godkänt, in effektivt och dåligt försvarspel är min bedömning av dagens match

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.