Nya hot av Högerextrema grupper i USA mot representanthuset

USA är ett mycket sjukt land det har visat sig under en längre tid. Stormningen av Kapitolium är ett mycket starkt bevis för detta. Högerextrema våldsbejakande grupper ivrigt påhejad av dåvarande presidenten Donald Trump. Nu ställer de många konservativa politikerna upp bakom dårskapen och ingen törs protestera emot för då kommer de inte att kunna bli valda.

Det där har satt sina spår bara några dagar efter helgen och idag stängs USA:s representanthus efter hot. Det är inte oväntat ett hot som kommit från högerextrem milis som gjort att man stängt av dagens möten. Enligt Svt text ”kommer varningen från kongressens polis som fått uppgifter om att en milisgrupp förbereder en ny stormning mot kongressen på samma sätt som den 6 januari. En votering sköts upp så att ledamöterna kunde förbereda sig på att lämna Washington i tid för eventuella oroligheter, uppger New York Times. Senaten kommer dock att ha öppet som planerat under torsdagen.”

Vi får nog räkna med att det under lång tid kommer att hända mera kuppförsök av extremhögern i USA. Det är när sånt här händer ett land i fritt fall som mycket har sitt ursprung från Donald Trump. Nu får också många republikaner sota för att man inte fällde Trump i riksrätt. För sent kommer syndarna att vakna. Jag tycker det finnas Starka fog för att det är ett sjukt land.

Den här extrema högern håller på att utvecklas även i Europa i flera länder och även i Sverige håller moderaterna på att tvätta Sverigedemokraterna rena för att kunna vinna regeringsmakten. Åkesson har nu tagit tillbaka en person som fått vara ute i kylan ett tag och de håller på att rusta upp sig inför framtiden. Det är Linus Bylund som är tillbaka i Åkessons närhet. Det var han som gjorde uttalandet ”att partiska journalister bör straffas” och han var han en central person bakom SD:s politiska frammarsch. Är det så att man nu känner att man inte längre är på frammarsch

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.